Grand Café Paal 26 - Grands Cafés
Grand Café Paal 26 - Genieten van gastvrijheid in sfeervolle locaties

Grand Café Paal 26

Grand Café Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige brasserie. Door de gemakkelijke bereikbaarheid is het zonder meer een ideale locatie voor iedereen die wilt genieten van een onvergetelijk culinair moment, zowel in de privésfeer als voor zaken.

De directe ligging aan het E313-E314 knooppunt van Lummen, de grote parkeerplaats voor de deur, gratis draadloos internet en een prachtig zomerterras met speelweide zorgt ervoor dat dit de plaats bij uitstek is om een welverdiende break te hebben.

Feesten en seminars worden hier tot in de puntjes verzorgd.

Het indrukwekkende, nieuwe interieur maakt alles optimaal en aangenaam. Deze grootse brasserie met een imponerend en hoog gewelfd plafond met majestueuze luchters en een al even imposante toog biedt makkelijk plaats aan 250 gasten. Hier kunt u terecht om uitzonderlijk te genieten van de excellente gerechten van de uitgebreide kaart.

Het professionele keukenteam creëert gastronomie met dagverse producten uit de Frans – Belgische keuken. Ook de vele streekproducten, met aandacht voor de seizoenen, komen ruim aan bod. Bij Paal 26 worden zeer goed gevulde borden geserveerd door een uiterst hartelijk en professioneel team.

OPENINGSUREN
Paal 26 is alle weekdagen open vanaf 10.00u. Weekend en feestdagen vanaf 11.30u
Keuken is alle dagen open vanaf 11.30u tot 22.00u
Sluitingsuur: zondag t.e.m. donderdag om 23.00u – vrijdag & zaterdag om 0.00u

Paalsesteenweg 240 – 3583 Paal
Tel: 011 74 30 08
E-mail: paal26@grandscafes.be

Klik voor de website